ANNONS

Vikmanshytteborna kan få ny butik

VIKMANSHYTTAN. Patrik Lindström öppnar för att åter driva butik i Vikmanshyttan. Men det skulle bli en butik med ett begränsat sortiment och flyttas till före detta Folkets hus.

Patrik Lindström som äger butiksfastigheten i Vikmanshyttan säger att han kommer att lägga ut fastigheten med inventarier till försäljning. Och det till ett subventionerat pris.
– Det är en komplett butik som jag ska försöka sälja.
Han säger att han kommer att sälja den till självkostnadspris för att ge den som vill ta över och driva butiken vidare en bra start.
Lyckas han inte hitta någon som vill köpa butiken har han en annan plan.

Patrik Lindström äger sedan tidigare även Folkets hus fastigheten. Där driver han redan både ett gym och en simulatorhall. Och en butik skulle bli ett komplement.
Patrik Lindström säger att det skulle bli en kombinerad kiosk, butik och fik.
– Men det blir med ett begränsat sortiment.
Det han tänker är att använda den 200 kvadratmeter stora restaurangdelen och bygga om den.

Efter att ha under fyra år drivit butiken i Vikmanshyttan vet han att det är jobbigt men också vilka varor som Vikmanshytteborna efterfrågar.
– Jag slipper köpa på mig sådant som inte säljer.

Skulle så bli fallet att Patrik Lindström kör igång med butiken säger han att han kommer att behöva någon anställd som sköter verksamhet.

Det skulle även öppna för att han antingen kan sälja nuvarande butikslokal eller hyra ut den. Han säger att det i dag finns företag i Vikmanshyttan som växer och behöver mer lokalyta och som skulle vara intresserad av den gamla butiksfastigheten.

Publicerad i Annonsbladet (Hedemora/Säter) vecka 44 2018.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS