ANNONS

Världsrekordsoffa sprider CTEK i motorvärden

VIKMANSHYTTAN. CTEK i Vikmanshyttan är ett välkänt företag batterieladdning och fordonselektrifiering, och de har draghjälp av motorentusiasten Edd China med sina motoriserade möbler.

CTEK samarbetar med den engelska mekanikern, TV-personligheten, uppfinnaren och motorspecialisten Edd China och fick nyligen med sig Edd Chinas Casual sofa, världens första lagliga motoriserade soffa, till USA för första gången.
CTEK visade upp fordonet på SEMA-mässan som är känd för innovativa fordonsprodukter och den senaste tekniken.
Casual Sofa har nått topphastigheter på 87 mph, 140 kilometer i timmen och har satt Guinness världsrekord för ”snabbaste möbler.” Videor från Edd China och soffan har väckt viral uppmärksamhet över hela världen.
Casual Lofa, som byggdes för mer än 20 år sedan har klädsel av leopardtryck, en pizzapannratt, chokladstångs växel, och körs med CTEKs firmamärke…
“Det är en fantastisk sak att köra,” säger Edd China. “Det verkar fortfarande orsaka en rörelse i dag, och det är ett bra sätt att se världen.”
Under kuddarna drivs Casual Sofa nu av en 1,3-liters motor och Edd China förlitar sig på CTEKs batteriladdningsteknik för att säkerställa att batteriet är i toppskick.
”Helt enkelt tillverkar CTEK det bästa utbudet av intelligenta batteriladdare och tillbehör. Tack vare dem startar alltid mina fordon”, säger Edd China i pressmeddelandet från CTEK.
Edd China,har medverkat i tv-programmen Wheeler Dealers, Auto Trader och Top Gear. Andra gäster som CTEK hade med sig på mässan var Top Gear Norways
Fredric Aasbø, medlem av Papadakis Racing-teamet, med en Toyota.
CTEK levererar laddare till världens mest erkända biltillverkare som Audi, Bentley, BMW, Corvette, Ferrari, Jaguar, Maserati, McLaren, Mercedes, Porsche och Rolls-Royce.

 

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Hedemora/Säter v46

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS