ANNONS

Anders Tunestam, ledamot i Företagarna Borlänge, vill uppmärksamma kommunens företagare på att det nu går att anmäla sig till Företagsbanken. Detta för att kunna ta del av vunna upphandlingen av kommunens julgåva.
Foto: Veronica Rigtorp

Vann upphandling: ”Vill att pengarna ska stanna här”

BORLÄNGE. Företagarna Borlänge har vunnit upphandlingen Personalgåvor hos Borlänge kommun. – Företagare, passa på att registrera dig innan 25 november, uppmanar Anders Tunestam.

Upphandlingen kan ger klirr i kassan för företagare som registerar sig i kommunens Företagsbank.
– Syftet med att vi gick in i upphandlingen, var att vi vill att pengarna ska stanna i Borlänge, förklarar Anders Tunestam från Företagarna Borlänge.
Företagarna Borlänge upphandling innebär att de tillsammans med Borlänge kommun har tagit fram en digital lösning för att kunna erbjuda lokala produkter och tjänster som gåvor till kommunanställda vid exempelvis jul och särskilda jubileum.
Nu vill Företagarna bjuda med företagen i kommunen på denna resa och näringslivskontoret hjälper till med att sprida budskapet.

Alla Borlängeföretag är välkomna att registrera sig i Borlänge kommuns Företagsbank, det enda som krävs är att företaget har en tjänst eller produkt att erbjuda samt att företaget har fysisk verksamhet i Borlänge kommun, men behöver alltså inte vara medlem i Företagarna.
För att vara med och erbjuda sina produkter eller tjänster som julgåva 2021 behöver företag vara registrerat senast den 25 november.
Om registrering av företag sker efter utsatt datum kommer företaget endast finnas med i framtida erbjudanden.
Årets julklapp till de kommunanställda kommer att vara extra generös, än vanligtvis. Kommunen vill nämligen passa på att tacka medarbetarna lite extra för deras insatser under pandemiåret.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS