ANNONS

Tisdagsträffen i Säterdalens Folkets park.
Foto: privat

Vackra dyrgripar som många vill se

Vackra blänkande fordon med putsade motorer och stolta ägare. En kombination som lockar publik. Publiksamlingar som den här sommaren inte får vara mer än högst 50 personer.

Det reducerar avsevärt tillfällena för bilentusiaster att träffas, på sina ordinarie träffar under de få sommarmånaderna som dyrgriparna törs tas ut.
Några tappra arrangörer håller ut in i det sista. Några av dessa är Tisdagsträffarna med Veteran- och entusiastfordonsträffar i Säterdalens folketspark, med härlig musikunderhållning, som i skrivande stund har ställt in fram till och med den sista juni, men håller fortfarande öppet för juli och augustiträffarna.
– Situationen kommer säkert att förändras, förhoppningsvis till det bättre. Vi har fullt förtroende för våra myndigheters beslut och rekommendationer. Vi måste invänta besked från regeringen om när det rådande förbudet mot folksamlingar kan hävas och kan i dagsläget därför inte ge ett besked om eller hur specifika evenemang kommer att påverkas. Vi ber dig därför om att ha tålamod, avvakta och ha koll på vår hemsida samt Facebook, meddelar Thomas Jansson, Säters Folketspark och Janssons Mat och Nöje.

– Vi i Säterdalens Folkpark kommer att göra allt vi kan för att agera ansvarsfullt och kommer självklart att följa de direktiv och rekommendationer från myndigheter som är aktuella i sommar. Vi är beredda att agera snabbt och fatta nya beslut i takt med att situationen förändras.
Tisdagsträffarna firar i år 15-årsjubileum och nyhet för året är Stancebilträffar med bland annat EPA-traktorer.

Regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer gäller tillsvidare.
Säterdalens Folketspark kommer så länge som möjligt jobba för och hoppas att så många av parkens evenemang som möjligt ska kunna genomföras som planerat.
Om regeringen inte ändrar antalet personer som får samlas kommer arrangören att ställa in eller flytta fram evenemangen efterhand.
http://www.säterdalen.com/

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS