ANNONS

President Mie-Lotte Bohl flankeras av Rose-Marie Andersson och Ingemar Klys som fick utmärkelse för sina fina insatser.
Foto: Jenny Rama

Utmärkelser till medlemmar i Ludvika Rotaryklubb

Rose-Marie Andersson och Ingemar Klys i Ludvika Rotaryklubb fick en välförtjänt PHF-utmärkelse av distrikt 2330 (IPDG Jan-Olof Strandberg) i samband med årsmötet för Ludvika Rotaryklubb.

Vad är PHF? Paul Harris Fellow (PHF) som utmärkelse är något som introducerades 1958, i mitten av 2000-talet delades den miljonte PHF:en ut. Utmärkelsen delas ut till någon som en uppmuntran för insatser som går utöver det förväntade.
Utmärkelsen kan delas ut av klubben eller distriktet till såväl en rotarian som en icke-rotarian och är därför ett utmärkt tillfälle för en klubb att uppmärksamma någon i det lokala samhället.

Motivering:
”Rose-Marie och Ingemar har – utöver sitt klubbarbete – varit ansvariga för distriktets ekonomiska redovisning under ett par år. De har bland annat hjälpt till med att skapa nya rutiner och inte minst uppdaterat den kontoplan som distriktet förväntas följa. Utformningen av den ekonomiska redovisningen i distriktet är viktig ur flera aspekter, inte minst att det skall råda full transparens mellan klubbarna som medlemmar i distriktet och de medel som distriktet använder. Därmed har under ovan nämnda period en bra grund för distriktets fortsatta arbete inom området säkrats.”

Insänt av Marie-Louise Åkman

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS