ANNONS

UF-företaget Kaffetåren drivs av Denise Vikman och Felicia Dahlgren. Foto: Marija Ratković Vidaković.
Foto: Foto: Marija Ratković Vidaković.

Unga företagare vidare i tävling

LUDVIKA. UF-företagen Kaffetåren, Music by Hugo och Wear Ideal, är tre av tolv företag i Dalarna som gått vidare i tävlingen Årets affärsplan.

UF-företagarna är elever från EK- och HA-programmet vid Västerbergslagens utbildningsförbund, VBU.
Ungforetagsamhet.se förklarar, ”I affärsplanen ska unga företagare berätta om den verksamhet som de tänker bygga upp. När de arbetar med den är det viktigt att granska alla delar av företaget. Precis som en kedja inte är starkare än sin svagaste länk är företaget inte starkare än den svagaste delen i sin verksamhet”. Med andra ord, årets affärsplan är bas i ett bra UF-företag.
– Att vi gått vidare i årets affärsplan är en jättestor ära för oss. Vi är väldigt tacksamma och vi är mycket stolta över oss själva. Vi hoppas såklart att vi vinner och det har vi haft som mål ända sen vi startade företaget. Vi vill självklart gå så långt som möjligt inom alla tävlingar vi deltar i, berättar Denise Vikman och Felicia Dahlgren från Kaffetåren UF, som säljer ett ekologiskt kaffe i en egendesignad förpackning med lokal förankring för den miljömedvetna konsumenten.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS