ANNONS

Snabbt samlades ljus vid platsen för misshandeln som sedan kom att rubriceras som mord, då en unge mannen avled av skadorna.
Foto: Veronica Rigtorp

Ung man misshandlades till döds

Den man som anträffades svårt skadad på lördagsförmiddagen den 28 november avled av sina skador under måndagen. Polisens utredning ändras således till mord.

Under lördagsmorgonen den 28 november anträffades en svårt skadad man i 20-årsåldern utomhus i närheten av polishuset i Borlänge. Omständigheterna kring mannens skador var sådana att en förundersökning om försök till mord har inletts.
Den svårt skadade mannen var sedan tidigare okänd för polisen.
Utredningen vill få in eventulla vittnesiakttagelser av omständigheter som kan ha samband med brottet och det gäller i första hand iakttagelser från midnatt fredag och fram till lördagmorgonen. Den som tror sig ha någon form av information att lämna ombedes ringa 010-5671519.

Under lördagen uppdaterades uppgifterna vad gäller polisens vädjan om att komma i kontakt med personer som kan lämna iakttagelser angående händelsen. Polisens vädjan hade också utökats till personer som befunnit sig i Borlänge centrum under samma tid och inte bara i nära anslutning till polishuset.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS