ANNONS

Frida Davidsson – Årets unga företagare i Dalarna 2020 och Günther Mårder, VD för Företagarna.
Foto: Privat

Ung frisör, inspiratör och hållbarhetsambassadör

GAGNEF. Under kristallkronorna i Stockholms stadshus fick Frida Davidsson äntligen fira att hon förra året fick ta emot utmärkelsen Årets unga företagare i Dalarna 2020.

Det var givetvis en mycket nöjd vinnare som berättade om banketten och kvällen i Stockholm.
– Det var trerätters bankettmiddag och efteråt var det dans i gyllene salen. Äntligen fick vi åka dit och fira att jag blev årets unga företagare i Dalarna 2020, berättar en glad Frida Davidsson.

Varje år lyfter Företagarna i Dalarna en ung företagare som särskilt utmärkt sig med sitt företagande.
Förra året fick Frida Davidsson, som driver Fridas hår och makeupstudio i Gagnef, ta emot den prestigefyllda utmärkelsen “Årets unga företagare i Dalarna 2020”.
”Frida Davidsson har kommit att bli en fantastisk ambassadör för en av landets största tillväxtbranscher och visat prov på ett utomordentligt hållbarhetsarbete som löper som en röd tråd genom hela verksamheten. Ända ut i hårtopparna”, skriver Företagarna på sin hemsida.

Frida Davidsson och Faisa Abdi på Företagarnas “Årets företagare gala 2021”. Foto: Privat

Juryns motivering
”Resan gick från Stockholm till Dalarna där Årets unga företagare blivit en mycket god ambassadör för en av de största tillväxtbranscherna i Sverige. Företagaren visar med hela sitt värv att hållbarhet kan genomsyra hela verksamheten och är en inspiratör för oss alla, ända ut i hårtopparna.”

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS