ANNONS

Två häktas för rån i Säter

SÄTER. Två personer kommer att begäras häktade misstänkta för delaktighet i rånet mot en guldsmedsbutik i Säter den 11 februari.

Efter drygt ett dygn kunde polisen gripa tre personer som misstänktes ha utfört rånet mot guldsmedsbutiken. Två av tre har senare frigivits.
Utredningsarbetet har därefter lett till att ytterligare en man kommer att begäras häktad, misstänkt för brottet.

Tre personer ska enligt vittnesuppgifter ha setts i anslutning till den bil som rånarna har använt sig av, och som parkerats i närheten av brottsplatsen. Det aktuella bilen är en grå Citroen C4. Den bilen kan ha varit synlig i Säter med omnejd tidigare under dagen för rånet, måndagen den 11 februari. Polisens utredare är fortsatt intresserade av eventuella iakttagelser av den bilen.

En del av det stöldgods som finns polisen tagit i beslag är värdesaker som kunder lämnat in för reparation eller andra åtgärder. För att se till att stöldgodset återlämnas till rätt ägare är polisens utredare också angelägna att komma i kontakt med personer som haft smycken, klockor eller annat inlämnat i butiken.

Den som gjort iakttagelser av en sån bil som beskrivs, eller har haft gods inlämnat i butiken ombedes kontakta polisens utredare Mats Danielsson, 010- 567 26 81, eller Anders Eriksson, 010 567 27 34.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS