Två anhållna för väpnat rån i Säter

SÄTER. Två män anhölls vid midnatt misstänkta för att ha rånat en guldsmedsbutik i Säter .

Strax före midnatt greps tre personer, två män och en kvinna i 20-25-års åldern, misstänkta för måndagseftermiddagens rån mot en guldsmedsbutik i Säter. De färdades i en bil som stoppades av polispatrull i Dalarna.
De två männen anhölls senare under natten misstänkta för rånet. Förhör och tekniska undersökningar i syfte att stärka misstankarna mot de misstänkta förestår.

Det var strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen gick två maskerade personer gick in i butiken och tilltvingade sig en del gods och försvann därefter från platsen. En av personerna hade någon typ av pistolliknande vapen.
En av de anställda blev skadad i samband med rånet och fick följa med ambulansen till sjukhus för kontroll.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

HEDEMORA. Höstprogrammet på Hedemora Out ´n Loud inleds lördagen den 24 augusti. På scen står bland annat En Svensk Tiger och Sanna Sjödén.
ARKHYTTAN Kraftstationen i Arkhyttan öppnades upp under Historisk Vecka i Säters kommun. I den drygt 100 år gamla byggnaden visades en utställning om Bergå Färgeri och Ullspinneri.
GARPENBERG Saxdalens Manskör framför sångspelet "Helgdagskväll vid timmerkojan” under lördagens milkväll i Garpenberg. Under kvällen hyllas bortgångne riksspelmannen Olle Wallman.