Två anhållna för väpnat rån i Säter

SÄTER. Två män anhölls vid midnatt misstänkta för att ha rånat en guldsmedsbutik i Säter .

Strax före midnatt greps tre personer, två män och en kvinna i 20-25-års åldern, misstänkta för måndagseftermiddagens rån mot en guldsmedsbutik i Säter. De färdades i en bil som stoppades av polispatrull i Dalarna.
De två männen anhölls senare under natten misstänkta för rånet. Förhör och tekniska undersökningar i syfte att stärka misstankarna mot de misstänkta förestår.

Det var strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen gick två maskerade personer gick in i butiken och tilltvingade sig en del gods och försvann därefter från platsen. En av personerna hade någon typ av pistolliknande vapen.
En av de anställda blev skadad i samband med rånet och fick följa med ambulansen till sjukhus för kontroll.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

SÄTER. Linda Tollsten fick pris för sitt sätt att driva butik i Säter. Det ger mersmak för framtida satsningar. Något det finns gått om.
LÅNGSHYTTAN z Efter drygt 30 år blir det i år inget firande av Brukets dag i Långshyttan. Ett firande som av tradition hålls första lördagen i juni. – Vi tar en paus, säger Bengt Wåhlin.
STORA SKEDVI. Majblommor säljs för att hjälpa behövande barn på hemmaplan. – Pengarna blir kvar i bygden, säger Mårten Lindsnäs från Stora Skedvi Majblommeförening.