Tre bilstölder kan ha klarats upp

DALARNA. Tre bilstölder kan ha klarats upp i samband med ett gripande av en person i Furudal på tisdagskvällen.

Där anträffades en man i 50-årsåldern bakom ratten i en bil som nyligen hade stulits i Bingsjö. Bilen hade lämnats olåst utanför en villa på Prästgårdsvägen.
Bara ett stycke därifrån återfanns en bil som samma förmiddag hade stulits i Marnäs utanför Falun. Den bilen stod på tomgång utanför en villa då dess ägare såg en person hoppa in och köra från platsen.
Även där återfanns en annan stulen bil i närområdet. Den bilen försvann i samband med ett villainbrott i Vikmanshyttan. Polisen tror att förövaren kommit över nycklarna inne i villan.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

SUNDBORN/STOCKHOLM 1964 har blivit 2021. Guldbaggegalan sätter då som nu svensk film i fokus. Sundbornsonen Jens Johansson är nominerad i "Bästa ljud/ljuddesign".
Skidtävlingen Bergebo Ski Weekend kördes med restriktioner som ger skidåkarna chansen att utöva sin sport. En av de som ställde upp var Lisa Lundberg tävlandes för Falu IK.
En Falubo i 20-årsåldern döms för olaga hot mot sin förra flickvän. Straffet blir dagsböter om totalt 3 500 kronor och att betala 5 000 kronor i skadestånd till kvinnan.