ANNONS

I den kommande säsongen av Kanal 5:s “Superstars” är speedwaylegendaren Tony Rickardsson, från Avesta, en av deltagarna. Här ses han tillsammans med Linus Sundström i samband med en hemmamatch för Masarna för ett par säsonger sedan.
Foto: Arkiv

Tony Rickardsson deltar i “Superstars”

AVESTA I den kommande säsongen av Kanal 5:s “Superstars” är speedwaylegendaren Tony Rickardsson, från Avesta, en av deltagarna. Han ställs bland annat mot Carolina Klüft och Magnus Hedman.

När inspelningarna av den kommande säsongen av Kanal 5:s tävlingsprogram ”Superstars” snart drar i gång så heter en av de åtta deltagarna Tony Rickardsson.
– Det ska bli kul att komma iväg och mäta sig med de andra fysiska fenomenen, säger Tony Rickardsson, som precis fyllt 50 år, till Aftonbladet.

Programmet spelas in på Gotland och även denna säsong heter programledaren Jessica Almenäs.
Även till tidigare säsonger har frågan om medverkan gått till Rickardsson, men det är först nu som han kunnat tacka ja. Tidigare år har det inte fungerat på grund av tidsbrist.
– Jag kanske satte igång och träna lite för sent. Jag har mest bara spelat padel. Men jag tycker att jag ändå har fått upp lite kondition, säger Tony Rickardsson till Aftonbladet om hur han har förberett sig inför programmet.

Han tror att den största utmaningen kommer att bli vattenaktiviteterna.
– Jag är en badkruka, jag ligger hellre i solstolen och solar än att bada. Jag har lite ångest att åka ifrån familjen. Jag reste mycket i mitt tidigare yrke, men det var inte många gånger jag behövde vara borta över två veckor, säger Tony Rickardsson till Aftonbladet.

Årets deltagare i Superstars 2021:
Helena Ekholm, 35, skidskytte.
Magnus Hedman, 47, fotbollsmålvakt.
Ida Ingemarsdotter, 35, längdåkare.
Carolina Klüft, 37, friidrottare.
Anders Limpar, 54, fotbollsspelare.
Staffan Olsson, 56, handbollsspelare.
Maria Pietilä Holmner, 34, alpin skidåkare.
Tony Rickardsson, 50, speedwayförare.

Fotnot: Något datum för när “Superstars” börjar sändas har ännu inte offentliggjorts.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Avesta/Norberg) nr 35, 2020.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS