Tommy Salo blir ny tränare i Hedemora

HEDEMORA. Tommy Salo blir ny tränare i Hedemora Sportklubb. ra SKHan ansluter till laget lagom till den andra halvan av seriespelet i Hockeytvåan.

Hedemora SK får en meriterad förstärkning i båset. Det forne NHL-proffset, tillika OS- och VM-guldmedaljören Tommy Salo är nämligen klar som tränare.
– Jag fick förfrågan redan förra säsongen om jag ville hjälpa till, men då passade det inte riktigt in. Nu passade det in samtidigt som jag känner ett sug och tycker att det ska bli riktigt kul. Jag kände att jag verkligen var hungrig på att ta det här jobbet, säger Tommy Salo till Hockeysverige.se.
Efter att ha lagt målvaktsutrustningen på hyllan har Salo gjort framgångsrik karriär även som sportchf, i Oskarshamn och under flera säsonger i Leksands IF.
På sin hemsida skriver HSK att tränarna Johan Karlsson och Marcus Bondpä Jonsson kommer att fortsätta i tränarstaben men att deras ansvarsområden ännu inte är helt satta.

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Hedemora/Säter v51

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Falun utgör hemmaplan för ett nystartat fotbollsläger på Kopparvallen i juli. Som arrangör hittas friska fotbollsformationen Mono Loco Generation.
SÄTER Nu har det första spadtaget för det blivande särskilda boendet på Prästgärdet tagits. Detta nio år efter att beslutet fattades om att ett boende skulle byggas i Säter.
Nu har han tagit sitt beslut - Edvin Anger lämnar moderklubben IFK Hedemora. Den talangfulla 18-åringen ska kommande säsong tävla för Åsarna IK.