ANNONS

Programledaren Rickard Sjöberg ringde videosamtal till några av vinnarna i Hedemora, för att meddela vad de hade vunnit. En av vinnarna var Björn Pettersson som med sina två lotter vann 111 112 kronor.
Foto: Postkodlotteriet

Tolv Hedemorabor fick dela på en miljon

HEDEMORA. olv Hedemorabor fick dela på en miljon kronor från Postkodlotteriet. Deras lotter gav 55 556 kronor i vinst per lott.

I mitten av december fick tio Säterbor dela på en miljon kronor. Lagom till jul var det dags för grannkommunen Hedemora där tolv lyckliga vinnare fick dela på miljonen. Vinnarna bor inom postnummer 776 33 med postkoden BQ.
De tolv vinnarna i Hedemora har sammanlagt 18 lotter, vilket innebär att varje lott gav 55 556 kronor i vinst. Några av vinnarna blev uppringda av programledaren Rickard Sjöberg som meddelade vad de hade vunnit.
En av vinnarna var Björn Pettersson som med sina två lotter vann 111 112 kronor. När Björn fick höra vinstsumman sade han glatt:
– Jag ryser! Jag har ståpäls, eller Björnpäls! Jag har problem med tänderna, så jag ska till Falun Lasarett och det kostar ju pengar så det här är så otroligt värdefullt!
En annan vinnare var Stefano Zuffanelli som vann 55 556 kronor.
– Det är fantastiskt! Jättekul! sade han i samtalet med Rickard Sjöberg.
Vinnarna som inte blev uppringda fick i stället vinstbeskedet med posten.

Publicerad i Annonsbladet Dalarna, Hedemora/Säter v3

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS