Takföretaget fortsätter växa

Jarmo Funck ny franchisetagare Nyköping och Sebastian Harbom Henriksson ny franchisetagare Uppsala tillsammans med Teresa Bergkvist, vd Swedala Tak. Foto: Swedala Tak.
Foto: Svedala tak
BORLÄNGE. Borlängeföretaget Swedala Tak expanderar med tre nya franchisetagare och anställer dessutom tre eftertraktade nyckelpersoner.

Detta trots signaler om att konjunkturen mattas av samtidigt som det är svårt att hitta rätt kompetens vid rekrytering.
– Det pratas och skrivs mycket om att vi är i en konjunkturavmattning och att det är svårt att hitta bra kompetens. Jag antar att vi är ett företag som går emot strömmen, säger Teresa Bergkvist vd på Swedala Tak.
Verksamheten inleder året i raketfart och etablerar sig på tre nya områden genom nya franchisetagare i Uppsala, Sundsvall och Nyköping. Samtidigt förstärker man sitt servicekontor i Borlänge med två nyckelpersoner; en marknadsansvarig och en affärsutvecklingschef. En tredje rekrytering är avslutad och senare i vår tillträder också den nya ekonomichefen.
– Vi har arbetat fram vårt eget koncept som vi vet att kunderna uppskattar. Intresset börjar växa runt om i landet för att ansluta sig till oss. Det är vi stolta över. Nu ska vi bli Hela Sveriges Takmästare, säger Teresa Bergkvist
Swedala Tak har sedan starten haft drivkraften att vara den trygga och enkla lösningen vid takbyte och lever efter mottot att varje kund ska vilja rekommendera bolaget till sina nära och kära.
– Vi har våra rötter i Dalarna, ett län som är känt för yrkesstolthet och skicklighet inom hantverkarområdet. Vi vill föra den traditionen vidare ut i hela landet, säger Teresa Bergkvist.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson fyllde lokalen till bristningsgränsen, vid sitt Borlängebesök. Många ville lyssna, fråga och ta selfis med partiledaren.
BORLÄNGE. Största av allt är kärleken, en musikgudstjänst med tankar och sånger om kärlek.
BORLÄNGE. Borlängeföretaget Swedala Tak expanderar med tre nya franchisetagare och anställer dessutom tre eftertraktade nyckelpersoner.