Stulen snöskoter återfunnen i Kvarnsveden

BORLÄNGE. En stulen snöskoter anträffades vid lunchtid på tisdagen vid krematoriet i Kvarnsveden. I anslutning till fordonet greps en man som misstänks för stöld alternativt häleri.

Då polisen patrullerade i Kvarnsveden vid lunchtid upptäckte de en man som körde snöskoter utan att bära hjälm. Patrullen såg skotern köra in i ett skogsparti i närheten av Norra Griftegården på Lergärdet. Kort därefter kommer en man i 40-årsåldern promenerande ur samma skogsparti.
Vid närmare kontroll visade det sig att snöskotern stulits från en adress i Borlänge några dagar tidigare. På platsen kunde teknisk bevisning säkras och den misstänkte gärningsmannen greps. Brottsmisstanken gäller stöld, alternativt häleri.
Snöskotern är återlämnad till sin rättmätige ägare.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. Julia Freiholtz och Olivia Thorp, väntade tålmodigt i kön, snart var det deras tur att få hålla i den åtråvärda roboten Elsa.
BORLÄNGE. Får, får och en och annan vallhund, var det som gällde på åkrarna nedanför Nybroberget. Det var SM i fårvallning som genomfördes på Nyby Gårds ägor.
ARVSLINDAN 2018 debuterade hon med EP:n "The Rest Is Secret", vilket följdes av albumet "Flesh From My Bones". Härnäst väntar en turné i Ryssland för Sara Filiz Brannäs.