Strålkastare stulna i Falun

FALUN. Strålkastare från ett större antal bilar har stulits från ett företag på Ingarvet. Det stulna godset och reparation av bilarna bedöms ha åsamkat skador för cirka en halv miljon.

Stölderna från ett företag på Ingarvsvägen har gjorts under natten mot onsdag, efter 20:30. Polisen är angelägen om att få ta del av iakttagelser som allmänheten eventuellt kan ha gjort under brottstiden vid eller i närheten av platsen och som kan tänkas ha med stölden att göra. Polisen nås på 11414.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

FALUN 34 år av tallriksslammer har tystnat. Restaurangskolan och Haraldsbo tar farväl av varandra. Nästa kulinariska kapitel skrivs fyra våningar upp med framtiden i centrum.
FALUN Om idrotten är rolig, kommer barnen till idrotten. Fotbollstränaren Magnus Lennholm äger insyn i ämnet. Knatteskolan i Slätta SK lockar mängder av unga bolltrollare.
FALUN Bergbanan på Lugnet är tagen ur bruk. Efter flera tekniska tillbud går man nu från topp till botten med problemen. – Ingen mår sämre än vi av det här, säger Lufab:s Kristin Forsberg.