ANNONS

Storseger och knapp förlust för SHC

SMEDJEBACKEN. Storseger, 7-0, hemma mot Hille/Åbyggeby och knapp förlust borta, 1-2, blev helgens helgfacit för Smedjebackens HC i förkvalet till tvåan.

Peter Strand, huvudtränare för SHC, hade många rosor att dela ut till sina spelare efter fredagens möte med Hille/Åbyggeby i hemmahallen.
– Killarna gjorde en kanonmatch rätt igenom. Trots att vi vann med 7-0 hade vi egentligen ganska dålig utdelning på alla chanser vi skapade.

Martin Hellströmer och Jens Bergenström blev dubbla målskyttar, Henning Danielsson, Robert Igel och Victor Hedfors gjorde varsitt.
Söndagens långresa till Lindefallet, mellan Söderhamn och Hudiksvall, resulterade i en nolla i poängkolumnen, men gav ändå grund för fortsatt optimism.

– En riktigt bra hockeymatch. Spelmässigt tycker jag nog att vi var minst lika bra som dom, skottstatistiken blev 41-22 till vår fördel. Hemmalaget var starka framför egen kasse och hade en väldigt duktig målvakt, berömmer Peter Strand.
Nu väntar en hektisk vecka för Smedjebackens HC. Orsa hemma på onsdag, Hille/Åbyggeby borta på fredag och Lindefallet hemma på söndag.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS