Stöldliga stoppad i Sala

BORLÄNGE. Helgens inbrott på Rostugnsvägen är en av flera stölder som kan vara på väg att klaras upp. En trio ertappades med stöldgods i sin bil i Sala under söndagen.

En falskskyltad bil på väg söderut på riksväg 70, norr om Sala, tog till flykten då en polispatrull försökt att stoppa dess framfart. Flykten var över vid en grusvägs ände.
Två av tre personer i bilen kunde gripas i det stulna fordonet. En tredje person gjorde ett fruktlöst försök att undkomma polisen genom att springa till skogs. En hundpatrull grusade mannens flyktplaner.
Alla tre har delgivits misstanke om tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov stöld. Föraren har dessutom delgivits misstanke om drograttfylleri samt diverse andra trafikbrott. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla samtliga.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. Det svenska flygbolaget Nextjet ställer omedelbart in alla flygningar. Företaget kommer att ansöka om konkurs, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
BORLÄNGE. "Det saknas fortfarande 165 sommarvikarier till den sociala sektorn. Vi gör vårt yttersta för att lösa situationen och för att kunna ge så bra vård och omsorg som möjligt."
BORLÄNGE. Meteorgatans servicebostäder är klara och hyresgästerna i de tio lägenheterna har flyttat in. Det firades med ballonger, lite buffé och besök hos boende som ville visa sin nya lya.