Spelare vann 141 miljoner kronor

– Det är INTE jag som vunnit storvinsten, säger Rain Azzam, som fick den rätta raden inlämnad i sin butik.
Foto: Veronica Rigtorp
Svensk spelare vann 141 miljoner kronor på Eurojackpot – spelet inlämnat i Ludvika. – Det är INTE jag som vunnit storvinsten, säger Rain Azzam, som sålt vinsten i sin butik.

Fredagens Eurojackpot resulterade i att jackpotten landade på svensk mark för tredje gången någonsin. Den ensamma raden med 5+2 rätt som gav drygt 141 miljoner kronor var inlämnad hos bensinmacken Tanka i Ludvika.
– Jag är jätteglad för den kund som vunnit storvinsten, säger butikens ägare Rain Azzam.
Han vill dock poängtera att det INTE är han själv som vunnit, utan en av hans kunder som vunnit stor vinsten.
Förvirringen om att det vore han som vunnit pengarna har gett honom en hel del problem. Bland annat ringer det folk hela tiden och kommer in i butiken och vill gratulera och ha de av “kakan”.

Rain Azzam tog över butiken i februari i år. Han fick en drömstart på företagandet, med två sålda vinster, varar den ena var den otroligt stora Eurojackpot vinsten på 141 miljoner kronor.
Av alla fredagens Eurojackpotrader som lämnats in i 18 olika europeiska länder var det endast en som prickat alla rätt. Spelkupongen med den vinnande kombinationen av fem rätta ordinarie nummer och två rätta stjärnnummer hade lämnats in av en svensk spelare hos Tanka i Ludvika.
Resultatet? En vinst på 141 236 222 kronor.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

"Vi vuxna sätter press på våra barn och ungdomar. Våra normer är att det är viktigast att vinna." Annonsbladets Niclas Bergvall skriver om ett ämne som följt honom i många år.
DALARNA IT-bolaget MicroNät vill bygga ut sitt luftburna bredband Radio-Fiber i Dalarna. Företaget gjorde en utbyggnad kring Hedemora och Säter vilket har gjort att intresset ökat i länet.
DALARNA Det har tisslats och tasslats. Om en tonsäker fyrklöver med mästerverk i marinad. Om ett album som spränger gränser. Väntans tider är över.