ANNONS

– Det är INTE jag som vunnit storvinsten, säger Rain Azzam, som fick den rätta raden inlämnad i sin butik.
Foto: Veronica Rigtorp

Spelare vann 141 miljoner kronor

Svensk spelare vann 141 miljoner kronor på Eurojackpot – spelet inlämnat i Ludvika. – Det är INTE jag som vunnit storvinsten, säger Rain Azzam, som sålt vinsten i sin butik.

Fredagens Eurojackpot resulterade i att jackpotten landade på svensk mark för tredje gången någonsin. Den ensamma raden med 5+2 rätt som gav drygt 141 miljoner kronor var inlämnad hos bensinmacken Tanka i Ludvika.
– Jag är jätteglad för den kund som vunnit storvinsten, säger butikens ägare Rain Azzam.
Han vill dock poängtera att det INTE är han själv som vunnit, utan en av hans kunder som vunnit stor vinsten.
Förvirringen om att det vore han som vunnit pengarna har gett honom en hel del problem. Bland annat ringer det folk hela tiden och kommer in i butiken och vill gratulera och ha de av “kakan”.

Rain Azzam tog över butiken i februari i år. Han fick en drömstart på företagandet, med två sålda vinster, varar den ena var den otroligt stora Eurojackpot vinsten på 141 miljoner kronor.
Av alla fredagens Eurojackpotrader som lämnats in i 18 olika europeiska länder var det endast en som prickat alla rätt. Spelkupongen med den vinnande kombinationen av fem rätta ordinarie nummer och två rätta stjärnnummer hade lämnats in av en svensk spelare hos Tanka i Ludvika.
Resultatet? En vinst på 141 236 222 kronor.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS