ANNONS

– Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda en ny destination från Dalarna och Borlänge, säger Stefan Carlsson Marknadschef AB Dalaflyget.
Foto: Veronica Rigtorp

Snart direktflyg till Prag

BORLÄNGE Flygbolaget goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, expanderar med satsningar på flygningar från Borlänges flygplats Dala Airport.

Först ut är Prag, som genomförs som en weekendresa med direktflyg från Borlänge den 8-11 oktober 2020. Flygningen, som tar drygt två timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.
Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.
– Våra flygningar från regionala flygplatser har bokat bra och vi är övertygade om att intresset för weekendresor från Dala Airport finns i dalaregionen, säger Olle Fält, COB för goTO Nordics AB.
– Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda en ny destination från Dalarna och Borlänge. Just weekendresor är något många efterfrågat och Prag ligger högt upp på listan. Vår ambition i det här är att i framtiden kunna erbjuda ett antal weekendcharter per år till olika platser från Dala Airport i samarbete med goTO Nordics, säger Stefan Carlsson, marknadschef AB Dalaflyget.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS