ANNONS

Familjen Norling består av Mikaela Nordling och Fredrik Lindberg Nordling, och barnen Elisabeth som ska börja årskurs två till hösten och Edvin som ska börja förskoleklass.
Foto: Ludvika kommun

Skolskjuts via e-tjänst

LUDVIKA. Familjen Nordling är en av många i Ludvika kommun som nu sökt skolskjuts via den nya e-tjänsten – något som alla som vill ha skolskjuts måste göra.

Hur fungerade det att söka?
– Det var smidigt och enkelt, tog bara ett par minuter att fylla i ansökan. Efter att ha fyllt i Fredriks kontaktuppgifter i samband med första ansökan sparades de i webbläsaren för ansökan nummer två, så då kunde jag bara ”kopiera” in dem och ansökan nummer två gick ännu snabbare att göra, säger Mikaela Nordling.
Fredrik fick sedan ett sms om att han skulle gå in och godkänna ansökan och även det fungerade smidigt. Länk till sidan fanns med i sms:et.

– Under ”mina ärenden” kan jag enkelt gå till mina ärenden och se status på dem, berättar Mikaela.
Var det något speciellt som du kan tipsa andra om att man ska tänka på?
– Om du går in via ludvika.se och e-tjänster, använd sökfunktionen och sök på skolskjuts, så får du snabbt fram skolskjutsansökan. I övrigt inga tips, förutom att ha bank-id/e-legitimationen tillgängligt.
Familjen består av Mikaela Nordling och Fredrik Lindberg Nordling, och barnen Elisabeth som ska börja årskurs två till hösten och Edvin som ska börja förskoleklass till hösten, familjen bor i Laggarudden och aktuell skola är Sörviks skolan. Två äldre barn berörs inte av skolskjuts.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS