ANNONS

Ska sätta Dalhalla i lågor

DALARNA. Hårdrocksbandet In Flames har på kort tid lyckats etablera populära mangelfesten Borgholm Brinner. Nu tar man det vidare, hela vägen upp till Dalarna och Rättvik.

Det mäktiga kalkbrottet i Dalhalla kommer av förgrundsfigurerna i In Flames samt två andra inom kort offentliggjorda band ställa till buds en veritabel högtid i den tunga musikens tecken. In Flames, vars senaste album är titulerat “I, the mask”, tillhör såväl Sveriges som världens metalelit. Flera av bandmedlemmarna har därtill omvittnat stort intresse för grillkrubb och dryck av lika exklusiv som robust karaktär, vilket är något som också till viss del påverkat den kulinariska inramningen på Borgholm Brinner i en riktning något annorlunda gängse festivalupplägg.
Precis som festivalnamnet antyder torde kvällen också präglas av en god dos pyroteknik, vilket är en stämningssättare varmt omhuldad av just göteborgska kvintetten In Flames. Med Dalhallas omfång och betagande egenskaper och In Flames arenarefränger i åtanke bör den 5 september 2020 vara ett datum att hålla i tanken för varje konnässör av gåshud och stenhård rock.

PUBLICERAD I ANNONSBLADET DALARNA, v52

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS