ANNONS

Antonio Lindbäck, Masarna.
Foto: Arkivbild

”Ska bara köra för Masarna”

AVESTA. Stefan Bäckström gör comeback i Masarna och får sällskap av Antonio Lindbäck. Det händer grejer hos Masarna inför premiären kommande tisdag. – Jag har inte för avsikt att köra några andra tävlingar än Masarnas matcher, säger Lindbäck.

Snacka om att det har varit intensiva veckor för det regerande mästarlaget. Andreas Sundin bestämde sig för att fortsätta som lagledare och vid sin sida får han Sebastian Aldén.
Och i förra veckan blev det klart att Stefan ”Tosse” Bäckström ändrar sitt beslut att sluta som lagledare.
– Jag brinner verkligen för Masarna och efter att ha funderat en hel del bestämde jag mig för att fortsätta, berättar han för Annonsbladet.

Men den stora ”bomben” är att Antonio Lindbäck också väljer att fortsätta. Den meriterade 36-åringen berättade i höstas att han lägger ned sin karriär.
Nu har han ändrat sig!
– Jag hade bestämt mig för att sluta, men när Masarna kom med det här förslaget kändes det intressant och suget kom tillbaka. Jag har inte för avsikt köra några andra tävlingar än Masarnas matcher, säger han på klubbens hemsida.

Antonio Lindbäck gör det här för att hjälpa Masarna och vara med och vara mentor till de yngre förarna.
– Det är inte menat som en fullskalig comeback utan mer för att värna om klubben.
Det är tack vare de nya reglerna för Bauhausligan som Masarna kan utöka truppen med en förare.
– Med Antonio i laget får vi en större trygghet, då vi räknar med att det kan bli reseproblem för våra utländska förare i och med pandemirestriktionerna, säger lagledare Stefan Bäckström och fortsätter:
– Han hade sålt av alla sina grejer, så han kommer in på helt nya cyklar och utan speedwayträning i kroppen, men även en Antonio på halv kapacitet är en tillgång i vilken svensk klubb som helst. Vi räknar med att med lite varv i kroppen så kommer Antonio komma upp i nivå relativt snabbt.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS