ANNONS

SHC ångar på mot division 2

SMEDJEBACKEN Efter seger med 4-1 på bortais mot Lindefallet leder SHC sin kvalserie på 9 poäng och 11 plusmål. – Vi gör en bra laginsats och vinner rättvist, säger tränaren Peter Strand.

Efter första halvan av kvalserie A väst är det Smedjebacken HC som sitter i förarsätet. Onsdagens bortaseger mot Lindefallet var den tredje raka trepoängstriumfen.

– Vi kommer ut och är oerhört bra från start, vinner skotten med 16-6 och har också 1-0 med oss efter första perioden, recenserar tränaren Peter Strand.

Hela laget presterade på topp i en match där extra guldströssel tillfaller tvåmålsskytten Martin Hällströmer, defensivt starke Michael Pettersson och trygge burväktaren Mathias Dahlström.

– Lindefallet försökte pressa på i tredje, vilket innebar lägen för oss och vi gör även ett mål i boxplay, säger Peter Strand.

Segersiffrorna skrevs till sist till 4-1 i Smedjebackens favör. I morgon fredag vänder serien och man möter Lindefallet hemma i Ovakohallen. Peter Strand vittnar om en frisk och skadefri trupp.

– Nu är det tre matcher som återstår. Det ska bli roligt.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS