ANNONS

Sara från Borlänge skrapade hem 1,8 miljoner.
Foto: Svenska Spel

Sara från Borlänge vann 1,8 miljoner

BORLÄNGE. Borlänge är turstaden nummer ett för tillfället. För en tid sedan hade staden en representant i Nyhetsmorgon som vann stort. Och den fleeaa lördagen var Borlängebon Sara där och skrapade fram en vinst på 15 000 kronor i månaden i 10 år – en total vinst på 1,8 miljoner kronor.

Borlänge har gott om tur för tillfället. Först Pär och nu toppade Sara veckan med att vinna 1,8 miljoner kronor. Det hela tog sin början en söndagsmorgon för några veckor sedan då Sara kom på att hon hade en oskrapad Triss i handväskan. Hon skrapade lotten och tyckte direkt att det såg ut som tre klöver.
– Jag trodde först att jag såg fel. Att det bara var något skrappludd som såg ut som en klöver, berättar Borlängebon i ett pressmeddelande.
Men då hon hämtat läsglasögonen kunde Sara mycket riktigt konstatera att hon skrapat fram tre klöversymboler.
– Då ramlade jag ihop i en hög. Familjen trodde väl att det hänt något allvarligt. Jag kunde knappt prata och sen sprutade glädjetårarna, fortsätter Sara.

Triss i klöver tog henne till Nyhetsmorgon där hon skrapade fram en vinst på 15 000 kronor i månaden i tio år – totalt 1,8 miljoner kronor.
– Det känns fantastiskt! Det här ska hela familjen få glädje av. Vi ska resa tillsammans, renovera lite på huset och så kan vi hjälpa min äldsta dotter som ska flytta hemifrån snart, säger en överlycklig vinnare.
Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fick ta del av Saras glädje på nära håll.
– Det var en väldigt rörd och glad vinnare som jag fick nöjet att gratulera! Det är ganska otroligt att Sara är veckans andra vinnare från Borlänge, en osannolikt turlig vecka för staden.
Trisslotten som tog Sara till vinsten var köpt hos Hemköp Skogsbo i Avesta.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS