Salo och Jonsson fortsätter i HSK:s bås

Tommy Salo tränar Hedemora SK. Foto: NIclas Bergvall
Tommy Salo fortsätter som tränare för Hedemora SK i Hockeytvåan, tillsammans med Marcus Jonsson.
Foto: Niclas Bergvall
HEDEMORA Tommy Salo och Marcus Jonsson fortsätter som tränare för Hedemora SK den kommande säsongen.

Duon avslutade den gångna säsongen i HSK:s bås och det blir alltså en fortsättning i höst.

Den forne NHL- och landslagsmålvakten Tommy Salo kommer att ha huvudansvaret nästa säsong. Han blev tränare för HSK i december 2019.

Här finns en längre intervju med Salo, från februari i år.

Hedemora SK skriver på sin hemsida att Marcus Jonsson har hållit i lagets sommarträning hittills, tillsammans med Mikael Gråbo.

Så här skriver HSK om att duon Salo och Jonsson fortsätter som tränare: “Vi är otroligt glada att båda dessa herrar väljer att fortsätta och är laddade för att ta sig an gruppen från start 2020/2021 med sikte mot toppskiktet i Hockeytvåan. Det ryktades ett tag om att Salo hade lite andra anbud och intressen från klubbar men har samtidigt trivts bra hos oss och det är vi otroligt glada för.
Arbetet fortsätter med att bygga ett lag som sedan ska ställas på is till hösten. Även om det är oroliga tider i världen så fokuserar vi på att säsongen kommer starta planenligt och arbetar därefter”.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Avesta/Norberg) nr 25, 2020.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Garpenbergsbaserade matföretaget LissEllas Senap har nu kammat hem hela 39 medaljer i VM i senap. – Men det är många smaker som vi testar som inte blir bra, erkänner Olle Bengtsson.
Dalarna gillar att grilla. Då det kan bli en hemmasommar tippas extra många vilja lägga på ett kol. På gallret hamnar allra helst lokalproducerad mat.
Engelska parken i Grängshammar, i Säters kommun, anlades redan 1785. Det visar den forskningsrapport som Helena Kåks tagit fram.