ANNONS

Falu Rödfärg startar ett skiteam.
Foto: Ulf Palm

Rödfärgat team i fäders spår

FALUN z Vasaloppet firar 100-årsjubileum nästa år och Falu Rödfärg deltar i firandet genom att bland annat anordna ett eget skiteam. Falu Rödfärg har ingått ett treårigt samarbete med Vasaloppet och är värd för Öppet spår, det populära motionsloppet på skidor som arrangerats sedan 1979. Falu Rödfärg Ski Team är skidlaget för folket, där gemenskap och glädje går före elitsatsning.

Ung som gammal och deltagare från hela Sverige kan ta en plats i Falu Rödfärgs team – ett team bestående av 100 skidåkare som vill dela härlig gemenskap och glädje. Det är först till kvarn som gäller för att ta en plats i teamet. Platserna erbjuds till ett förmånligt pris, som också inkluderar en uppsättning skidkläder.
– Eftersom det är Vasaloppets 100-årsjubileum föll det sig naturligt att vi erbjuder just 100 platser i vårt team. Att man under Öppet spår deltar och åker på egna villkor går helt i linje med Falu Rödfärgs ambitioner för laget där skön laganda värdesätts, inte din prestation. Vi ser fram emot att sätta färg på Öppet spår, säger Martin Haglind, försäljningschef på Falu Rödfärg, i ett pressmeddelande.

För de deltagare som vill slipa på formen anordnas ett träningsläger under ledning av officiella Vasaloppscoachen Rikard Tynell. Lägret, som erbjuder 30 platser från teamet, pågår mellan den 14 och 16 januari och inkluderar två nätter med helpension på fyrstjärniga Mora Hotell – beläget 100 meter från Vasaloppets målgång.

Falu Rödfärg och Vasaloppet, två symboler för Sverige som båda är förknippade med gemenskap, tradition och Dalarna. Båda med anor från förr och modet att möta framtiden. Falu Rödfärg ser fram emot att dela glädjen och att få fira hundraåringen.
– Vi är stolta och glada över detta samarbete och vår nyfunna vänskap! Genom att bjuda på falukorvs-mackor och hejarop under loppet vill vi peppa alla skidåkarna i Öppet spår. Vi ser fram emot att utveckla deltagarnas upplevelse med vår närvaro i Vasaloppet och vi smider fler spännande planer, säger Martin Haglind i pressmeddelandet.
För att ta en plats i Falu Rödfärg Ski Team finns anmälan på www.falurodfarg.com/ski-team

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS