ANNONS

Personalen på Säters Cykel & Motor, med ägarna Christoffer Tiurinen och Emelie Wester (som står som tvåa och trea från vänster), som av försäkringsbolaget Svedea har utsetts till årets skoterverkstad.
Foto: Pressbild/Svedea

Pris till Säters Cykel & Motor: “Mycket värdiga vinnare”

SÄTER Svedea har utsett Säters Cykel & Motor till årets skoterverkstad. “En skoterverkstad i toppklass”, står det i nomineringen.

I år korade försäkringsbolaget Svedea årets skoterverkstad och årets skoterhandlare, för fjärde året. Båda priserna gick till företag i Dalarna, nämligen till Idreskoter & Motor AB och Säters Cykel & Motor.
I ett pressmeddelande skriver Svedea att det är skoterägarna själva som utser de företag som är bäst på service, bemötande och kvalitet. I år svarade 3 200 skoterägare på frågor via en webbenkät som ligger till grund för utmärkelserna.

“Med utmärkelserna vill vi uppmuntra handlare och verkstäder att fortsätta utveckla kundupplevelsen och vi märker att branschen tagit stora kliv på bara några år. Och detta under en säsong då det verkligen varit högt tryck”, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea, i pressmeddelandet.

Säters Cykel & Motor blev årets skoterverkstad, följd av Oktan Sverige i Östersund och Tords Motorservice i Boden.
Motiveringen till vinnarna lyder: “Säters Cykel & Motor får utmärkelsen Årets skoterverkstad 2021 tack vare fantastiskt fina omdömen och ett föredömligt samarbete. De är tydliga i sin kommunikation, håller vad de lovar, levererar kvalitet i rätt tid samt förser oss med träffsäkra kalkyler. En skoterverkstad i toppklass!”

Henrik Eurén tillägger:
“Säters Cykel & Motor och Idreskoter & Motor är mycket värdiga vinnare 2021.”

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 22, 2021.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS