Polisjakt slutade i snövall söder om Borlänge

BORLÄNGE. En bil med fem personer försökte fly undan en poliskontroll tidigt på torsdagsmorgonen. Flykten slutade i en snövall söder om Borlänge.

En bil vägrade att stanna på polismans tecken på riksväg 50 norr om Ludvika vid 02:23 på torsdagsmorgonen. I bilen färdades fem personer.
Bilen flydde i riktning mot Borlänge. Polisen valde att lägga ut en spikmatta för att få stopp på flykten. Föraren valde att styra ned i en snödriva för att undvika polisens hinder.
En person kraftigt berusad person omhändertogs och en underårig kördes hem till vårdnadshavare. De övriga tre är fortfarande på fri fot.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. Borlänges största privata arbetsgivare, SSAB med 1700 anställda, kommer att söka nytt tillstånd för fortsatt drift med målet att bli fossilfria och att växa.
BORLÄNGE. Axfood bygger ett nytt gigantiskt automationslager i Bålsta för tre miljarder. Det får konsekvensen att Dagabs sex lager i bland annat Borlänge läggs ned.
BORLÄNGE. I höst kommer högskolestyrelsen att ta ställning var Campus Borlänge ska byggas, i befintliga lokaler eller flyttas till Liljanhuset i centrala Borlänge.