Polisjakt slutade i snövall söder om Borlänge

BORLÄNGE. En bil med fem personer försökte fly undan en poliskontroll tidigt på torsdagsmorgonen. Flykten slutade i en snövall söder om Borlänge.

En bil vägrade att stanna på polismans tecken på riksväg 50 norr om Ludvika vid 02:23 på torsdagsmorgonen. I bilen färdades fem personer.
Bilen flydde i riktning mot Borlänge. Polisen valde att lägga ut en spikmatta för att få stopp på flykten. Föraren valde att styra ned i en snödriva för att undvika polisens hinder.
En person kraftigt berusad person omhändertogs och en underårig kördes hem till vårdnadshavare. De övriga tre är fortfarande på fri fot.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE. På Borlänge bibliotek visas nu Tunatapeten för första gången på hemmaplan. En broderad berättelse på 35 meter producerad av 72 kvinnor.
ORNÄS. Den 17 augusti blir det kändismatch på Ornäs IP. Då kommer fotbolls legendarer som Mats Gren och Anders Limpar att möta IK Brage veteraner som Bernard Brcic och Lasse Nilsson.
Årets största folkfest i Borlänge har sparkat igång på Sportfältet. Den 39:e upplagan av Darlecarlia cup uppskattas locka cirka 7 500 besökare, många av dem tillresta fotbollsspelare, ledar