Peace & Love-festivalen ställs in

Det blir ingen Peace & Love-festival i Borlänge 2020. På tisdagen meddelade festivalledningen att festivalen ställs in. Bilden är från Peace & Love 2018.
Foto: Pär Sönnert
BORLÄNGE Årets upplaga av Peace & Love-festivalen ställs in. Anledningen är coronavirusets spridning.

På tisdagen meddelade festivalledningen att det inte kommer att bli någon Peace & Love-festival i Borlänge 2020. Festivalen var tänkt att genomföras den 2-4 juli.

“Fokus för beslutet är trygghet och säkerhet för besökare, artister, personal och borlängeborna. De senaste veckorna har vi haft förhoppningen att kunna genomföra festivalen, trots coronavirus och regeringens restriktioner om folksamlingar. Nu har vi insett att så inte är verkligheten. Tiden är för kort för att kunna planera och genomföra festival i sommar. Ta hand om varandra och ta inga risker mot dina medmänniskor”, skriver festivalen på sin hemsida.

De som redan har köpt biljett till sommarens festival kommer att bli informerade om hur de påverkas.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Solen strålar från klarblå himmel. I kön står badsugna gäster, med coronaavstånd, för att prova nyrenoverade Aqua Nova.
Ida Björnstad ser ishockey på nära håll som hockeyfru och sportjournalist. Prestations- och kravbilden i samhället och inom idrotten gör att hon nu skriver en serie barnböcker i ämnet.
Pernilla Danielsson sitter med i styrelsen för Unga Aktiesparare, UA, en ideell organisation som arbetar för att främja och inspirera till sparande hos unga. Något hon brinner för.