ANNONS

Pär från Borlänge lyckades bra i TV4-studion.
Foto: Svenska Spel

Pär från Borlänge skrapade fram en kvarts miljon

BORLÄNGE. Pär från Borlänge var förra veckans Trissvinnare i TV4 Nyhetsmorgon. Efter avslutat skrap i direktsändning visade lotten vinst på en kvarts miljon kronor. – Vi kommer hitta bra sätt att spendera pengarna på. Nästa generation kanske får något, säger vinnaren,i ett pressmeddelande.

Pär och hans fru hade hållit sin medverkan i tv hemlig. Bara de själva visste om Pärs framträdande. Och för egen del höll de förväntningarna nere.
– I och med att man inte vet innan vad man vinner, så har vi inte planerat något. Det är onödigt att ha planer när man inte har underlag för dem. Vi får prata ihop oss nu, jag och frugan. Vi kommer hitta bra sätt att använda dom på, säger Pär i ett pressmedelande.
Det var hans fru som skrapade fram de tre tv-rutorna som ledde till skrap i tv, men när det var dags i rutan var det Pär som fick ta plats i studion. Han hittade en lott värd 250 000 kronor.
Pär har intresse för golf, motorcyklar och snickeri. Det finns även fyra barn och en hoper barnbarn, som han tänker nog kan vänta sig något extra när det närmar sig jul.
– Nästa generation kanske får något. Det finns utrymmen att spendera där, konstaterar han leende.
– Pär är den fjärde från Borlänge i år att skrapa Triss i TV4. Från Dalarna är det sammanlagt 13 TV-Trissvinnare hittills under 2021, berättar Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.
Lotten som ledde till det direktsända tv-skrapet var inköpt på Ica Supermarket Olssons i Älvdalen.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS