ANNONS

Nu talar bara tystnaden

Gjorde mitt val i söndags. Tog beslutet utifrån mina ideologiska värderingar. Håller naturligtvis färgen och vårdar min valhemlighet.

Politik verkar för dagen vara så hemligt att inte ens de personer som vi valt inte vill tala om vad de egentligen tycker. Tiden för tvärsäkert tyckande tycks ha passerat sitt bäst-före-datum. Nu talar bara tystnaden.

Möjligen en aning ologiskt så sladdar min tankebana in i på ett för mig oförglömligt minne av ett erbjudande om en bilaffär. Lockades att åka ganska långt för att uppfylla min önskan om en bil med ett tak klätt i vinyl.
En man som till sitt yttre starkt påminde om Ulf Brunnbergs tolkning av Vanheden i filmerna om Jönssonligan mötte upp. Ur hans munläder rann honung…
Trots att skymning rådde på mötesplatsen kunde brister spåras hos den bil som salufördes. Vinylen som förmodligen en gång klätt bilens tak hade ersatts av svart färg som applicerats med en roller.

Alla eventuella likheter med verkliga personer och inträffade händelser är oavsiktliga tillfälligheter.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS