ANNONS

Aneta Ahlman och Augustine Ask vid den nationella lanseringen av deras hudvårdsserie Fruesh, ett företag som är nystartat i Ludvika.
Foto: Pressbild.

Nationell lansering på Stockholm Week

Dalarna representerades under Stockholm Beauty Week av ett nytt naturligt hudvårdsmärke från Ludvika.

Hudvårdsmärket Fruesh Cosmetics från Ludvika lanserades på nationell nivå under Stockholm Beauty Week, och responsen var överväldigande för delägarna Aneta Ahlman och Augustine Ask.
– Vid årsskiftet fick vi vår första sändning produkter och vi hann precis värma upp med vår första lokala hälsomässa innan pandemin satte stopp för våra lanseringsplaner, säger Aneta Ahlman.
Skönhetsbranschen är tuff som den är, men trots extra svårigheter har de själva byggt en webbutik och börjat komma i gång med sociala kanaler.

En utmaning som gett resultat. Via Instagram uppmärksammades de av Stockholm Beauty Week som gav dem möjligheten att vara med för att kunna presentera Frueshs produkter för bransch och kunder.
Vilket beskrivs som en fantastisk möjlighet till uppmärksamhet och förhoppningsvis några steg närmare genomslag för Fruesh på den svenska marknaden.
Aneta Ahlman och Augustine Ask, två av tre delägare i firman, fanns på plats.
– Vi har fått en fantastisk respons från delar av branschen, press, influensers och besökare. Det är så härligt att höra att det är fler än vi själva som tycker att våra produkter är speciella och har ett härligt koncept, säger Augustine Ask.
– Vi är också glada över att Stockholm Beauty Week föreslog att vi skulle kunna få med produkter i deras officiella goodie bags, berättar Aneta Ahlman.
De tar nu till sig all respons och erfarenheter de fått från mässan, och hoppas att deras deltagande ska komma att hjälpa dem en bit på vägen till samarbeten och fler kundkontakter framöver.

Fakta
Fruesh produkter utvecklas och tillverkas av Mokosh Cosmetics, ett kosmetikaföretag som funnits på marknaden sedan 2014. De naturliga hudvårdsprodukterna kännetecknas av hög kvalitet med noga utvalda ingredienser, fantastiska konsistenser och naturliga dofter.
Företaget följer europeisk lagstiftning och deras produkter är producerade inom EU och registrerade i EU:s centrala CPNP-register. Samtliga produkter är dermatologiskt testade. För den intresserade finns på företagets hemsida djupgående information om vad naturlig kosmetik får och inte får innehålla.

Källa: frueshcosmetics.se

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS