ANNONS

Moderaternas Sverigeresa på besök i Borlänge. Från vänster huvudsekreterare för Moderaternas idéprogram Alice Teodorescu Måwe , Region Dalarnas ordförande moderaten Ulf Berg och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson.
Foto: Veronica Rigtorp

Moderaterna drog fullt hus

BORLÄNGE. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson fyllde lokalen till bristningsgränsen, vid sitt Borlängebesök. Många ville lyssna, fråga och ta selfis med partiledaren.

Ulf Kristersson och huvudsekreterare för Moderaternas idéprogram Alice Teodorescu Måwe besök i Borlänge skede inom ramen för Sverigeresan – där möten och samtal med medborgarna står i centrum.
Under Sverigeresan besöker Kristersson och Teodorescu Måwe ett antal städer runtom i landet för att samtala med människor om hur de upplever samhällsutvecklingen, sin vardag och om vilken politik som behövs för att göra Sverige till ett bra land att leva i även i framtiden. Övriga inplanerade städer är: Sollefteå, Landskrona, Bengtsfors och Karlskrona.
Samtalen var öppna för allmänheten och många hade hörsammat inbjudan. Publiken hade många frågor och funderingar De två moderatföreträdarna delade upp frågorna mellan sig.
Vilken är den viktigaste frågan? undrade en person i publiken.
– Kriminaliteten, utan tvekan. Får vi inte ordning på den, så spelar det ingen roll vad vi annars pratar oss blåa om, svarade Ulf Kristersson.
– Tryggheten är basen för samhället, det mest basala, förtydligade Alice Teodorescu Måwe.
Frågorna som ställdes och svarades på av en salig blandning bland annat bidragsfusk, höghastighetståg, migrationspolitik, försvaret, skolan och antisemitism.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS