ANNONS

Masexpressen vill med ett samarbete få resenärer ut i Europa och fler till Dalarna.
Foto: Masexpressen

Masexpressen i Europasamarbete

BORLÄNGE. Sveriges ledande expressbussföretag FlixBus påbörjar nu ett nytt samarbete med Masexpressen för att få fler resenärer och Dalarna och ut i Europa.

Nu kan resenärerna boka sina resor mellan Stockholm och Mora med Masexpressen direkt i FlixBus-appen eller via bokningssajten FlixBus.se.
– Vi hoppas att vårt samarbete med Masexpressen kommer att attrahera fler att upptäcka Dalarna samtidigt som man kan planera hela resan smidigt och enkelt i samma bokning- från Dalarna till Stockholm och vidare till Köpenhamn, Oslo, Berlin och resten av Europa, berättar Jelena Jovanovic, pressansvarig för FlixBus Sverige.
Masexpressen köptes upp för en tid sedan av Mohlins, som är även är ägaren till Härjedalingen, en annan biljettsamarbetspartner till FlixBus.
Hållplatser på Dalarna-linjen som körs av Masexpressen är Mora – Rättvik – Leksand – Insjön – Djurås – Borlänge – Hedemora – Stockholm (Cityterminalen)
FlixBus är en av Europas största aktörer inom långfärdsbussar med 350 000 dagliga förbindelser till 2000 destinationer i 29 länder.

Publicerat i Annonsbladet Dalarna, Borlänge v50

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS