ANNONS

Lagledaren Andreas Sundin är nöjd med Masarnas senaste tillskott till laget och ser fram emot säsongen 2019.
Foto: Mikael Eriksson

Masarnas trupp tar form

AVESTA. Masarnas trupp för 2019 är nu nästan klar, i skrivande stund återstår endast en plats i laget. Senaste tillskottet är Martin Smolinski från Tyskland.

Han har en gedigen bakgrund inom speedwayen och kör även longtrack, vilket han blev världsmästare i under 2018. Smolinski har under säsongen 2018 tillhört Falubaz Zielona Gora och han har även kört i den Tyska ligan för Landshut Devils.
– Med Martin i laget får vi in en hel del rutin som tillsammans med Kim och Antonio kan bära detta unga lag och ge både tips och ideér för att utveckla de unga förarna vi har i laget, säger lagledaren Andreas Sundin på Masarnas hemsida.

Förutom en hel del rutin så menar Sundin att de får in en bra speedwayförare i laget som de tror mycket på och som blir ett bra komplement till de övriga förarna.
– Martin är även en tuff och hård förare när det gäller racingen ute på banan och vi är oerhört glada att Martin valde att skriva på för Masarna 2019, säger Sundin vidare på hemsidan.

Även 24 årige Aleksandr Loktajew från Ukraina är klar för Masarna. Aleksandr har de senaste säsongerna tillhört Lejonen i Elitserien men har hela tiden fått stå utanför truppen.
– Aleksandr är en ung och lovande talang som kanske inte har fått de riktiga chansen att visa vad han verkligen går för, säger Andreas Sundin på Masarnas hemsida.

Masarnas trupp hittills: Antonio Lindbäck, Alexander Liljekvist, David Bellego, Kim Nilsson, Oskar Fajfer, Philip Hellström Bängs, Vadim Tarasenko, Jesper Persson och Aleksandr Loktajew och Martin Smolinski.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS