Masarnas trupp är klar

Masarna är nu i mål med sitt lagbygge inför 2019.
Foto: Mikael Eriksson/Arkiv
AVESTA. Masarnas trupp för 2019 är klar. Senaste tillskotten är Nick Morris från Australien och Martin Smolinski från Tyskland, samt Aleksandr Loktajew från Ukraina.

Nick Morris har tävlat väldigt mycket i England de senaste åren och gjort det bra ifrån sig. I Sverige har han kört två matcher för Rospiggarna under en skadeperiod 2017.
– Vi är väldigt glada att Nick väljer att ansluta sig till oss i Masarna. Nick har gjort otroligt bra resultat både i England och Polen de senaste säsongerna och vi tycker det är roligt att han väljer att komma till oss och försöka utvecklas ännu mer, säger lagledaren Andreas Sundin på Masarnas hemsida.

Martin Smolinski har en gedigen bakgrund inom speedwayen och kör även longtrack, vilket han blev världsmästare i under 2018. Smolinski har under säsongen 2018 tillhört Falubaz Zielona Gora och han har även kört i den Tyska ligan för Landshut Devils.
– Med Martin i laget får vi in en hel del rutin som tillsammans med Kim och Antonio kan bära detta unga lag och ge både tips och idéer för att utveckla de unga förarna vi har i laget, säger lagledaren Andreas Sundin på Masarnas hemsida.

Förutom en hel del rutin så menar Sundin att de får in en bra speedwayförare i laget som de tror mycket på och som blir ett bra komplement till de övriga förarna. Även 24-årige Aleksandr Loktajew från Ukraina är klar för Masarna. Aleksandr har de senaste säsongerna tillhört Lejonen i Elitserien men har hela tiden fått stå utanför truppen.
– Aleksandr är en ung och lovande talang som kanske inte har fått den riktiga chansen att visa vad han verkligen går för, säger Andreas Sundin på Masarnas hemsida.

Masarnas trupp för 2019:
Antonio Lindbäck, Alexander Liljekvist, David Bellego, Kim Nilsson, Oskar Fajfer, Philip Hellström Bängs, Vadim Tarasenko, Jesper Persson och Aleksandr Loktajew och Martin Smolinski och Nick Morris.

Publicerad i Annonsbladet (Avesta/Norberg) vecka 50 2018.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

NORBERG. Den tredje deltävlingen av Vintercupen arrangerades av Fagersta-Norbergs EK. Ett snörikt skogsområde i Fragg samlade enduroåkarna till batalj.
SÄTER. "Ingen Ford på våran gård..." Mats Myrsell är mannen bakom detta fördomsfulla omdöme. – Dom orden kommer jag att få ångra, förutspår han.
HEDEMORA. Regerande racingsmästarna, PWR, rustar för nya framgångar. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, den första kvinnan någonsin att vinna ett STCC-lopp, har förlängt sitt kontrakt.