ANNONS

Landshövding Ylva Thörn var prisutdelare av mångfaldspriset som gick till Kopparstaden i Falun. Som mottogs av vd Susanna Karlevill och styrelseordförande Gustav Kyrk.
Foto: Veronica Rigtorp

Många prisade på Stjärngalan

DALARNA/BORLÄNGE. Många hängivna kvinnor och män som arbetar målmedvetet för att utveckla sina företag fick pris för sina insatser vid Stjärngalan på Galaxen i Borlänge.

Almis Hållbarhets- och tillväxtpris tilldelades Falu Säkerhetsteknik, FST Säkerhet med motiveringen:
Med stora ambitioner har företaget under sina fyra verksamhetsår lyckats växa fort, bland annat genom att se sina anställda som värdefulla tillgångar. Både i den egna verksamheten men också som en resurs för världen utanför.
Priset delas ut av Almi GävleDala och mottogs av vd Mathias Salo.
Vid Stjärngalan delades även 2019 års vinnare av Mångfaldspriset ut till Kopparstaden i Falun med motiveringen:
Mångfaldspriset 2019 går till ett företag som på ett naturligt sätt använder mångfald i sin affär. I stället för att bara prata om utanförskap och problemområden gör man skillnad på riktigt.
Vår vinnare är ett företag med en aktiv modell för att minska segregationen och stärka den sociala hållbarheten. Så skapas en tryggare vardag för tusentals personer. Samtidigt byggs varumärket strakt och inte minst bland en yngre generation.
Landshövding Ylva Thörn var prisutdelare av Mångfaldspriset som mottogs av vd Susanna Karlevill och styrelseordförande Gustav Kyrk.
Priset delas ut av Styrelseakademin.
Ung Företagsamhet delade ut priset Årets bästa affärsplan, som gick till Offset UF från Leksand. På andra plats kom de tre företagen; EveryBody UF från Hedemora, Klassresan UF från Leksand, Music by Hugo UF från Ludvika. På femteplats kom Dalafejden UF från Ludvika och Kaffetåren UF från Ludvika.
De prisade företagen var de topp sex bästa av 100 tävlande i Dalarna.
Årets Nyföretagare: Grundarna av Human och Heart HR AB, Inger Klangebo, Andreas Pernhall och Richard Mårtensson.
Årets Ungdomsföretagare: Eleonor Håkansdotter.
Årets Företag: Kläppen AB.
Årets Företagsledare: Daniel Erlandsson – Din Elon butik AB.
Årets Exportföretag: AB Dalforsån, Vikmanshyttan.
Årets Varumärke: Åkerströms Björbo AB.
Årets Nytänkare: Tebrito AB.
Årets Dalaprofil: Tove Alexandersson, Stora Tuna OK.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS