Målfarlig nykomling i Brage

BORLÄNGE. Dokumenterat målfarlige Christian Kouakou, 23 år, är det senaste tillskottet till IK Brages spelartrupp. Hans meritlista omfattar spel i allsvenskan.

Den 23-årige anfallaren, som är fostrad i AIK,kommer närmast från Nyköpings BIS. Han gjorde sin debut i allsvenskan redan som 16-åring.

2014 blev Christian Kouakou värvad från AIK av Brommapojkarna, där han tillbringade tre säsonger, innan han skrev på för Nyköpings BIS inför säsongen 2017. Kouakou har under tiden i Nyköping gjort 26 mål på 38 matcher utslaget på 1,5 säsong.
Christian Kouakou har signerat ett kontrakt på 2,5 år, som sträcker sig över 2020.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

KRYLBO. Nu är den på plats. Konstgräsplanen vid Krylbo IP. Den invigdes nyligen officiellt i samband med att föreningen hade avslutning för barn och ungdomar i föreningen.
BORLÄNGE z Utbildning, kontinuitet och gemensamma spelregler för hur man ska uppträda. Det är några de grundvalar som Kvarnsvedens IK vilar på i sitt arbete.
GUSTAFS. – Om jag inte var mentalt stark innan jag började döma så har jag blivit det. Fotbollsdomaren Madicken Wikström berättar om ett hårdare klimat men också om en kärlek till sporten.