ANNONS

Janne Lucas Persson med Micke Finell och Peder Sundahl lockade fem, sex och sju personer i de tre olika konserterna i Smedjebackens Folkets hus.
Foto: Privat

Lyckade minikonserter får fortsättning

LUDVIKA-SMEDJEBACKEN. Tre minikonserter med Janne Lucas Persson arrangerades förra helgen i Smedjebackens Folkets hus – och nu väntar fler minikonserter i Nyhammar. – Jag är supernöjd med att vi artisterna kan få en liten slant även om det inte fulla gage, säger Torbjörn Sjöberg i Dans & Folkton.

Efter lång tids stiltje för arrangörsföreningen Dans & Folkton kunde tre konserter till slut hållas i Smedjebacken förra helgen. Och arrangören är nöjd.
– Ja, det blev tre helt olika konserter och så intimt kontakt med publiken. Det blev prat och diskussioner om allt möjligt, säger Torbjörn Sjöberg som är ordförande i föreningen.
Hur många kom?
– Det var fem, sex och sju personer på de tre konserterna.
Vad tyckte publiken?
– Jag tror att de var nöjda. Det var till och med några som dansade lite. Janne Lucas Persson såg också väldigt glad och nöjd ut.
Hur känns det för dig då?
– Jag är jätteglad och stolt över att vi kunde genomföra ett arrangemang och att vi kan bidra till att artisterna får en liten slant, säger Torbjörn Sjöberg.
Och nu väntar snart nästa arrangemang med Creedence Clearwater trio i Nyhammars Folkets hus söndagen den 6 juni.
– Där räknar vi med minst tre konserter men vi kan utöka till fem, sex om intresset är stort.
Hur många tar ni in då?
– Som det ser ut idag så räknar vi med max åtta per konsert, men vi avvaktar besked från Folkhälsomyndigheten den 1 juni. Sedan beror det också lite på om vi ska vara ute eller inne. Det är inte bestämt än, säger Torbjörn Sjöberg.

 

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS