ANNONS

En Ludvikabo har vunnit 15 000 kronor i veckan under ett år, vilket ger honom sammanlagt 780 000 kronor.
Foto: Pär Sönnert

Ludvikabo vann 780 000

LUDVIKA. En Ludvikabo vann 780 000 på en trisslott som han hade köpt när han var och tankade bilen. – Jag var tvungen att ta fram förstoringsglaset och läsa på baksidan av lotten, säger mannen som vill vara anonym.

I ett pressmeddelande från Svenska spel berättar Ludvikabon som är i 50-årsåldern att han köpte några lotter när han besökte Tanka Ludvika. Han vann först några hundra kronor och bytte in lotterna mot nya lotter.
– På en av de sista trisslotterna skrapade jag fram storvinsten och kunde knappt förstå vad det innebar. Jag var tvungen att ta fram förstoringsglaset och läsa på baksidan av lotten. Då insåg jag vad som hänt, berättar han.
Lotten ger mannen 15 000 kronor i veckan under ett år. Vinsten ska han fira tillsammans med sin familj med en grekisk middag och vin.
Ludvikabon, som till vardags arbetar inom skolans värld, berättar att familjen ska fundera på vad pengarna ska användas till. Troligtvis blir det resor tillsammans med familjen så fort pandemin är över. Dessutom kommer en del av pengarna att läggas på pågående renovering av sommarhuset.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS