ANNONS

Stefan Löfvén håller sitt jultal i Avesta.
Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Löfvén håller sitt jultal i Avesta

AVESTA. Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfvén håller sitt jultal i Avesta i Verket i samband med Tomtemarknaden den 16 december.

– Sverige är ett stort land och jag tycker mycket om att statsminister Löfvén väljer att hålla sina jultal även utanför Stockholm, säger Lars Isacsson (S), kommunalråd i Avesta i en kommentar på Facebook.

Det var i den 2 december klockan 17.00 som socialdemokraterna släppte ett klipp på Facebook där Stefan Löfvén själv berättar att han kommer att hålla sitt jultal i Avesta i år. Detta i samband med Tomtemarknaden på Gamla verket, Kanalvägen 1 i Avesta. 16 december klockan 16.00 hålls talet.

Avestas Tomtemarknad blir mer och mer uppmärksammad och omnämns nu som en av Sveriges bästa julmarknader. Bland annat rankar Expressens Allt om resor de bästa julmarknaderna runt om i landet och där hamnar Tomtemarknaden i Verket på plats 10.

– Det här är en fantastisk möjlighet att visa upp vår fina Tomtemarknad och Verkets otroliga lokaler för en nationell publik. Det känns mycket bra att statsministern håller jultalet i Avesta, i våra fantastiska industrihistoriska lokaler som visar var Sveriges välstånd en gång kom ifrån. Det är lätt att vara stolt över vår regions fina industrikommuner. Härifrån kommer alltjämt världsledande produkter och exportintäkter – en utveckling som ser ut att fortsätta med företag som till exempel Google, kommenterar Lars Isacsson (S), vidare på sin Facebooksida.

Talet kommer även att sändas live på socialdemokraternas Facebook-sida. Ytterligare info kring besöket i Avesta meddelas senare.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS