Ljus framtid för Säters Snickerifabrik

Abdulrazak Saksak och Anas Halabi har anställts av Malin Hedlund och som fått en möjlighet att kombinera arbete med att lära sig praktisk yrkessvenska.
Foto: Mikael Eriksson
HEDEMORA. Efterfrågan på Säters Snickerifabriks produkter är stor. Bland det som efterfrågas är deras säkerhetsprodukter i form av dörrar och fönster.

Andras osäkerhet ger Säters Snickerifabrik trygghet. Efterfrågan på säkerhetsdörrar och säkerhetsfönster är stor. Orderboken för de närmaste två månaderna är full och hela våren ser ljus ut.

Företaget har dock haft svårt att hitta personal med rätt yrkeskompetens. Men genom att en satsning på att utbilda nyanlända personer som har det yrkeskunnande som behövs i praktisk yrkessvenska har problemet lösts.

Läs mer i Annonsbladet (Hedemora/Säter) vecka 03 2018

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

LÅNGSHYTTAN. Dalarnas bästa vårdcentral finns i Långshyttan. Än en gång rankas de på första platsen. – Kontinuiteten bland personalen, säger tf verksamhetschef Ulla-Kari Pontén om hemlighet
HEDEMORA. Elin Persson, Matilda Wallén och Saba Hassan som driver UF Sip and Cycle förbereder sig nu inför SM i Ung Företagsamhet.
HEDEMORA/SÄTER. I såväl Hedemora som Säter kommer 1 maj att firas. Årets paroll är "Tillsammans för trygghet".