Kotschy spelar för de äldre i länet

Johannes Kotschy turnerar på äldreboenden i Dalarna. De första spelningarna skedde på hemmaplan i Avesta.
Foto: Arkiv
AVESTA Avestaartisten Johannes Kotschy turnerar på äldreboenden i Dalarna. De första spelningarna skedde på hemmaplan i Avesta.

I slutet av maj släppte Johannes Kotschy sin nya singel ”Something Awful”. Strax efter midsommar kom även musikvideon, som bland annat innehåller bilder från Avesta.

Den 22 juni inledde han en turné, på hemmaplan i Avesta. Turnén sträcker sig över hela sommaren där han ska besöka äldreboenden runt om i Dalarna och sjunga för de äldre.

– Att få bidra med musik till dem som byggt upp vårt samhälle känns oerhört bra. De lever just nu i en tid som är väldigt tuff, så att få ge tillbaka på det sätt jag kan känns oerhört viktigt, säger Johannes Kotschy i ett pressmeddelande.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Avesta/Norberg) nr 27, 2020.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

Fakta och fantasi är ledorden i årets sommarutställning i Verket. Avesta Art firar ett kvarts sekel i skuggan av en pandemi.
I mars startade Runacademy i Avesta och nu är vårterminen avslutad. Och det blev en succé! – Vi är otroligt nöjda med vår första termin, säger Ronny Wedin.
Dalarna gillar att grilla. Då det kan bli en hemmasommar tippas extra många vilja lägga på ett kol. På gallret hamnar allra helst lokalproducerad mat.