Konsert med Smokie i Säterdalen

SÄTER. Den engelska gruppen Smokie kommer till Säterdalen. Den 13 juli stannar deras turné till i Säter.

Säterdalen får denna sommar ett celebert besök. Den 13 juli kommer den engelska gruppen Smokie.
– Vi har fått helt klart med vår största bokning hittills på våra snart 14 år i Säterdalens Folkpark, skriver Thomas Jansson i ett pressmeddelande. Tillsammans med hustrun Yvonne driver Thomas folkparksdelen av Säterdalen.
Besöket ingår i Smokies omfattande turné “The Golden Hits Tour”.

Gruppen upplever just nu en enorm revival med utsålda konserter över hela världen.
Under 2018 besökte Smokie inte mindre än 19 länder på tre kontinenter.
– Vi är många som har ljuva minnen till låtar som Needles And Pins, Lay Back In The Arms Of Someone, Living Next Door To Alice, Oh Carol och Stumblin’ In men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik.

Smokie kommer att bjuda på en enda stor sprakande, retrofest där de svenska fansen äntligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Förband blir Creedence Tribute som kommer med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival.

Publicerad i Annonsbladet (Hedemora/Säter) vecka 03 2019.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

BORLÄNGE "Lok står när de andra faller". Har du hört den förut? Göteborgsbandet välte topplistor och scengolv i slutet av 90-talet. Debutplattan firar 20 år, och kalaset når Peace & Love.
AVESTA Drygt 40 körer har hittills anmält sig till Körfesten. Förhoppningen är att ytterligare körer ska haka på och att Avesta ska sjunga åt sig titeln Sveriges körtätaste stad.
STJÄRNSUND. Carola, Tomas Andersson Wij och Shirley Clamp. Alla har de en sak gemensamt - Smedjan i Stjärnsund i sommar. Totalt är sex arrangemang uppbokade och klara.