Konsert med Smokie i Säterdalen

SÄTER. Den engelska gruppen Smokie kommer till Säterdalen. Den 13 juli stannar deras turné till i Säter.

Säterdalen får denna sommar ett celebert besök. Den 13 juli kommer den engelska gruppen Smokie.
– Vi har fått helt klart med vår största bokning hittills på våra snart 14 år i Säterdalens Folkpark, skriver Thomas Jansson i ett pressmeddelande. Tillsammans med hustrun Yvonne driver Thomas folkparksdelen av Säterdalen.
Besöket ingår i Smokies omfattande turné “The Golden Hits Tour”.

Gruppen upplever just nu en enorm revival med utsålda konserter över hela världen.
Under 2018 besökte Smokie inte mindre än 19 länder på tre kontinenter.
– Vi är många som har ljuva minnen till låtar som Needles And Pins, Lay Back In The Arms Of Someone, Living Next Door To Alice, Oh Carol och Stumblin’ In men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik.

Smokie kommer att bjuda på en enda stor sprakande, retrofest där de svenska fansen äntligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Förband blir Creedence Tribute som kommer med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival.

Publicerad i Annonsbladet (Hedemora/Säter) vecka 03 2019.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

FALUN Broder Henrik Rapp sjösätter nu sitt andra fullängdsäventyr. Och den här gången är det personligt. Den melodisäkre exilbjursingen gläntar på dörren till det innersta inre.
DALARNA En lokalt producerad legend. Australien suktar efter en repris, och såväl gamla som nya anhängare håller hårt i den dynamiska dynamit som stavas Dozer.
FALUN. Lördag 7 september är det dags för Granny Goes Street i Falun. I en både bred och tillspetsad lineup märks bland annat Molly Sandén, Fricky, Albin Lee Meldau och Lisa Ajax.