ANNONS

Stefan Norberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Hedemora har meddelat att han inte ställer upp för omval till valet i höst.
Foto: Arkiv

Kommunalrådet Stefan Norberg ställer inte upp för omval i höstens val

HEDEMORA Stefan Norberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Hedemora, meddelar att han inte ställer upp för omval till valet i höst.

I ett pressmeddelande som Socialdemokraterna i Hedemora skickade ut på tisdagen meddelar Stefan Norberg att han inte kandiderar till posten som kommunstyrelsens ordförande den kommande mandatperioden.
– Med anledning av nomineringsprocessen inom partiet vill jag meddela att jag inte kandiderar till posten som kommunstyrelsens ordförande (KSO) kommande mandatperiod. Jag har funderat under jul- och nyårshelgen och kommit fram till detta beslut, säger Stefan Norberg i pressmeddelandet.

Nomineringsprocessen inom partiet pågår för fullt och tidigast den 7 februari, Hedemora Arbetarekommun håller sitt medlemsmöte, blir det klart vem som kommer att bli Socialdemokraternas kandidat till posten som kommunstyrelsens ordförande efter valet i september.

Stefan Norberg tillträdde som kommunstyrelsens ordförande i september 2019 då han efterträdde Ola Gilén, som i sin tur avgick efter att ha suttit på posten sedan den 1 januari 2018.

 

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS