Knark, kniv och kläder

LUDVIKA. Narkotika, en kniv och nya märkeskläder återfanns i en bil som stoppades på Gamla Bangatan i Ludvika på onsdagsmorgonen.

Polispatrullen bestämde sig för att kontrollera en personbil de sett på Gamla Bangatan. Den stoppades på en butiksparkering i närheten.
Vid kontrollen uppstod misstankar om brott då det i bilen anträffades nya märkeskläder som misstänks vara stulna. Det anträffades också en mindre mängd narkotika och en kniv vid kontrollen.
De två personerna i bilen, båda yngre män, greps på platsen, och fördes till polisstationen för förhör. De misstänks för stöld alternativt häleri, ringa narkotikabrott och brott mot “knivlagen”.

ANNONS

SENASTE LOKALA NYHETER

LUDVIKA. Fem fackförbund inom ABB kräver en miljard i skadestånd på grund av utebliven information om försäljningen av Power Grids till Hitachi.
SMEDJEBACKEN. Innan Sala Silvergruvas storhetstid fanns Sveriges största silvergruva i silverbergen mellan Säter och Smedjebacken. Nu har kanadensiska Boreal diamantborrat och hittat silver.
LUDVIKA/DALARNA Retrovindarna blåser starka. Inte minst bland leksaker. Färgstarka kämpar med patos och stora muskler samlar flera generationers barnasinnen.