ANNONS

Virtuell upplaga av Juljoggen samlade 110 700 kronor till förmån för Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia. Från vänster Juljoggens arrangörer: Roberto Vacchi, Anki Kjellberg och Daniel Tynell.
Foto: privat.

Juljoggen inbringade över 100 000 kronor

Juljoggen Borlänge inbringade 110 700 kronor till Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia.

Juljoggen Borlänge 2020 var den sjätte i ordningen. Den blev dock väldigt annorlunda jämfört med tidigare. På grund av pandemin så fanns ingen möjlighet att som tidigare bjuda in till en juljogg på julaftons förmiddag i centrala Borlänge.
I november togs beslutet att arrangera en virtuell upplaga och till förmån för Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia.
Resultatet blev fantastiskt och överraskade verkligen med tanke på att det trots allt blev en virtuell upplaga. Klockan 09.50 startades en livesändning igång på sociala medier och sen bar det iväg.
På julaftons eftermiddag stod det klart att hela 110 700 kronor insamlats. Sett till den totala summan en av de allra bästa upplagorna av Juljoggen.

“Det har varit en fröjd att se engagemanget, både bland ett antal företag som skänkt pengar till insamlingen och de drygt 500 privatpersoner som både deltagit på ett eller annat sätt och lagt en peng till dessa två viktiga organisationer”, skriver Roberto Vacchi, en av arrangörerna för juljoggen, som han genomför tillsammans med Anki Kjellberg och Daniel Tynell.

Dela på facebook
Facebook

ANNONS

Reporter

ANNONS

ANNONS