ANNONS

Jobba hos oss

Annonsbladet Dalarna har funnits sedan 1989 och är Dalarnas största gratistidning. Den består av fem editioner och når 104 000 hushåll i kommunerna Avesta, Norberg, Hedemora, Säter, Ludvika, Smedjebacken, Borlänge och Falun. Annonsbladet har en positiv utveckling och har en mycket stark ställning bland såväl läsare som annonsörer. Huvudkontoret ligger i Borlänge med lokalkontor i Hedemora och Ludvika.
Företaget har 24 anställda och en årsomsättning på ca 30 miljoner kronor.

 

Mediasäljare till Borlänge/Falun

Vill du vara del i ett framgångsrikt företag? Har du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer? Då är du troligtvis en god kandidat till att bli vår nya Mediasäljare!

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss kommer du att vara den som ansvarar för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå samt gott affärsmannaskap. Du kommer att ansvara för försäljning till våra befintliga och nya kunder. Du bearbetar marknaden med kundens behov i fokus.

Kvalifikationer
Förutom datorvana så ska du ha körkort och tillgång till bil. Har du tidigare branschvana och erfarenhet från försäljning så är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Du har en hög social kompetens och ett naturligt intresse för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Egenskaper som hög energi, driv och engagemang värdesätter vi högt.

Vi erbjuder ett roligt arbete med försäljning mot upparbetad kundstock samt bearbetning av nya kunder. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kunden samt att stämningen hos oss är positiv och energigivande.

Placering: Kontoret i Borlänge
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Månadslön samt möjlighet till bonus
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du har några frågor kontakta försäljningschef Mats Gustafson 0243-921 08, 070-746 25 37

Sänd din ansökan och CV/meritförteckning till: mats.gustafson@annonsbladet.com
Märk din ansökan: ”Mediasäljare”
Sista dag för ansökan: 2021-04-25 (Vi behandlar dock ansökningar löpande)

Välkommen med Din ansökan.


ANNONS

ANNONS

ANNONS

Läs senaste numret av Annonsbladet!

AVESTA / NORBERG

BORLÄNGE

FALUN

HEDEMORA / SÄTER

LUDVIKA / SMEDJEBACKEN